Yrityspalvelut

Asiantuntevat ja monipuoliset yrityspalvelut

Tarjoamme asiantuntevia ja monipuolisia yrityspalveluita sekä kattavaa perustietoa yrittäjäksi aikoville ja yrittäjinä toimiville. Yrityksen ja yrittäjän tarpeista lähteviin palveluihimme kuuluvat yritysten perustamis-, kehittämis- ja rahoitusneuvonta sekä sijoittumispalvelut.

Palvelemme sinua henkilökohtaisesti, joustavasti ja luottamuksellisesti yrityksesi elinkaaren kaikissa vaiheissa.

MW-Kehitys Oy tarjoaa asiantuntevia ja monipuolisia yrityspalveluita sekä kattavaa perustietoa yrittäjäksi aikoville ja yrittäjinä toimiville. Yrityksen ja yrittäjän tarpeista lähteviin palveluihimme kuuluvat yritysten perustamis-, kehittämis- ja rahoitusneuvonta sekä sijoittumispalvelut.

Aloittavat yrittäjät

Yrityksen perustaminen

Tuemme sinua yrityksen perustamisessa ensiaskeleista lähtien. Ota yhteyttä, vaikka yritysideasi olisi vasta suunnitteluvaiheessa! Yritysasiantuntijamme analysoi kanssasi yrityksesi liikeideaa ja tarkastelee sen toteuttamisen edellytyksiä ja auttaa sinua löytämään soveltuvia rahoitusvaihtoehtoja.

Varaa aika yritysasiantuntijalle

Tero Turunen
Yritysasiantuntija, aloittavan yrittäjän palvelut
puh. 044 525 32 66
etunimi.sukunimi(at)mw-kehitys.com

Toimivat yrittäjät

Liiketoiminnan kehittäminen

Pohditko yritystoiminnan laajentamista, kasvua tai uutta suuntaa? Ota yhteyttä, niin autamme sinua yritystoiminnan pitkäjänteisessä ja kokonaisvaltaisessa kehittämisessä. Tuemme sinua esimerkiksi

  • investointi- ja toimitilakysymyksissä.
  • henkilöstön koulutus- ja kehittämistilanteissa.
  • kansainvälistymisessä.
  • tuotteiden ja tuotantomenetelmien kehittämisessä.
  • verkostoitumisessa.

Kartoitamme yhdessä yrityksesi tilanteen, kehittämisvaihtoehtoja ja rahoitusmahdollisuuksia.

Ota yhteyttä

Pasi Mäkinen
Kehitysjohtaja
puh. 044 517 5107
etunimi.sukunimi(at)mw-kehitys.com

Sijoittumispalvelut

Sijoitu Taidekaupunkiin!

Etsitkö sopivaa paikkaa yritystoiminnallesi tai harkitsetko sijoittumista Mänttä-Vilppulaan? Autamme sinua löytämään yrityksellesi parhaan mahdollisen toimitilan tai teollisuustontin Mänttä-Vilppulan kaupungista.

Ota yhteyttä

Teemu Kivinen
Kiinteistömestari
puh. 050 300 1261
etunimi.sukunimi(at)taidekaupunki.fi

Digitaaliset palvelukokonaisuudet

Kehittämämme digitaaliset palvelukokonaisuudet täydentävät palveluitamme ja edistävät yrityksien näkyvyyttä, liiketoimintaa ja työvoiman saatavuutta.

Töissä Taidekaupungissa

Töissä Taidekaupungissa -sivusto tarjoaa tietoa alueen työllistymismahdollisuuksista ja esittää yrityksiä työnantajan näkökulmasta. Sivuston tarkoitus on parantaa alueen yritysten työvoiman saatavuutta ja kehittää elinvoimaisuutta sekä yritysten toimintaympäristöä. Tavoitteena on luoda mielikuva alueesta paikkana, jossa työllistyä, välittää kootusti tietoa alueen työnantajista, auttaa yrityksiä luomaan positiivista työnantajamielikuvaa ja ohjata työnhakijat yritysten luo.

Töissä Taidekaupungissa värikäs logo

Visit Taidekaupunki

Visit Taidekaupunki -alusta kasvattaa palveluyritysten näkyvyyttä alueella ja kehittää näin alueen palveluyrittäjien liiketoimintaa. Monipuolistaa alustaa käyttävät sekä paikalliset asukkaat, kesäasukkaat että matkailijat. MW-Kehitys analysoi säännöllisesti verkkosivustolta ja sen somekanavista kerättävää dataa ja raportoi siitä eteenpäin mukana oleville yrityksille. Tarkoitus on tämän avulla tukea myös yritysten omaa viestintää ja markkinointia.

Yrityksen kohdekortti

Kiinnostaako yrityksesi oma kohdekortti Visit Taidekaupunki tai Töissä Taidekaupungissa -sivustolla? Ota yhteyttä niin kerromme lisää! Sivustoille mukaan lähteminen on yrittäjille ja toimijoille maksutonta.

Silvia Ufer
Suunnittelukoordinaattori
puh. 050 311 0113
etunimi.sukunimi(at)taidekaupunki.fi

Yhteistyöverkostot

Elinvoimaa yhteistyöverkoista

MW-Kehityksellä on laajat verkostot, joissa tehdään tiivistä ja aktiivista yhteistyötä. Yhteistyön tavoitteena on edistää yritysten liiketoiminnan kehitystä ja kasvattaa alueen elinvoimaa.

Yhteistyöverkostoihin kuuluvat muun muassa seuraavia toimijoita:

Kehitysyhtiöllä on hyvä maine ja tunnettuus yhteistyökumppaniensa keskuudessa. Kehitysyhtiön rooli on välittää tietoa yrityksistä verkostoihin ja verkostoista yrityksille sekä saattaa kulloinkin tarpeelliset tahot yhteen. Verkostojen tuntemusta kehitetään jatkuvasti kehitysyhtiöissä. Yrityksille tarjotaan apua tarpeellisten ja hyödyllisten toimijoiden kanssa linkittymiseen koskien niin yritysyhteistyötä kuin julkista ja kolmatta sektoriakin.

Logo Mäntän ja Vilppulan Yrittäjät.
SASKY logo

Kehittämisyhtiöiden toiminta perustuu kaupungin elinkeinostrategiaan, jonka pohjalta yhtiöille laaditaan vuosittainen toimintasuunnitelma. Lue täältä elinkeinostrategia vuosille 2017-2026. Lue tästä yhtiöiden toimintasuunnitelma vuodelle 2024.