Saavutettavuusseloste

MW-Kehitys.com -sivuston saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee 13.12.2023 julkaistua MW-Kehitys.com (aikaisemmin Mustalahden.fi) -verkkopalvelua ja -mobiiliversiota. Alkuperäinen seloste on laadittu 13.12.2023 ja sitä on päivitetty 3.5.2024. Saavutettavuudesta säädetään laissa digitaalisten palveluiden tarjoamisesta ja sitä edeltäneessä EU:n saavutettavuusdirektiivissä.

Verkkopalvelun saavutettavuus on arvioitu sivun rakentajan (Aidia Oy) puolesta.

Vaatimustenmukaisuus

MW-Kehitys.com -verkkopalvelu ja sen mobiiliversio vastaavat AA Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen AA-tason vaatimukset kaikilta osin.

Tämän saavutettavuusselosteen laatiminen

Alkuperäinen seloste on laadittu 13.12.2023. Verkkopalvelun saavutettavuus on arvioitu sivun rakentajan (Aidia Oy) puolesta.

Anna palautetta saavutettavuudesta

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Anna palautetta saavutettavuudesta sähköpostilla osoitteeseen info(at)mw-kehitys.com. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastaamme viesteihin 14 päivän sisällä.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde +358 295 016 000