MW-Kehitys ja Yrke Kiinteistöt

Tietoa meistä

Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan kehitysyhtiöt ovat elinkeino- ja kehitysyhtiö MW-Kehitys Oy sekä kiinteistöjen hallinnasta vastaava Yrke Kiinteistöt Oy. Yhtiöt vastaavat yhdessä Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan elinkeinojen kehittämisestä.

Elinkeino- ja kehitysyhtiö

MW-Kehitys Oy

MW-Kehitys Oy:n puna-musta logo

MW-Kehitys Oy kehittää kaupungin elinvoimaisuutta, yritysten palveluita ja toimintaympäristöä sekä niiden liiketoimintaa. Yhtiö edistää uusien yritysten ja työpaikkojen syntymistä sekä nykyisten työpaikkojen säilymistä, varmistaa yritysten työvoiman saatavuutta ja kehittää elinkeinoelämän, kaupungin sekä oppilaitosten keskinäistä yhteistyötä. MW-Kehitys auttaa paikallisia yrityksiä kehittämis- ja liiketoimintamahdollisuuksien etsimisessä, osallistuu rahoitusratkaisujen rakentamiseen sekä sopivien toimitilojen löytämiseen. Vuonna 2003 perustetun yhtiön vahvuutena on yritystaustainen osaomistus.

MW-Kehityksen hallinto

MW-Kehitys Oy on Mänttä-Vilppulan kaupunkikonsernin tytäryhtiö ja kaupunki on sen pääomistaja. Vahvoja kehitysyhtiön osaomistajia ovat paikkakunnan yritykset.

MW-Kehityksen osaomistajat ovat Javasko Oy, Kinnaskoski Oy, KMV-Turvapalvelut Oy, Kojair Tech Oy, Koneosapalvelu Oy Aliranta, Metsä Tissue Oyj, Pohjois-Hämeen Osuuspankki, ElmoNet Oy, Runtech Systems Oy ja Sulzer Pumps Finland Oy. MW-Kehityksen toimitusjohtajana toimii Otto Huttunen.

MW-Kehityksen hallitus

MW-Kehityksen hallitus koostuu alueemme elinkeinoelämän edustajista ja asiantuntijoista. Hallituksen jäsenet:

Sami Kouvonen pj. (vj. Mauri Matilainen)
Pirjo Mikkonen vpj. (vj. Jaana Kallioniemi)
Alli Mäkinen (vj. Piia Koivunen)
Jarno Raunio (vj. Jari Mäkinen)
Jarkko Oksala
Pasi Silvonen
Mika Nieminen

Taidekaupungin kehitysyhtiöt – missiona elinvoimainen Taidekaupunki!

Kiinteistökehitysyhtiö

Yrke Kiinteistöt Oy

Logo Yrke Kiinteistöt Oy.

Vuonna 1985 perustettu Yrke Kiinteistöt Oy hallinnoi ja vuokraa omistamiaan ja vuokraamiaan kiinteistöjä Mänttä-Vilppulan kaupungin alueella. Yrke Kiinteistöt vastaa myös uusien tuotantotilojen rakentamisesta. Yrke Kiinteistöt Oy:n hallussa on 13 kiinteistöä, joiden yhteispinta-ala on noin 25 000 neliötä.

Yrke Kiinteistöjen hallinto

Yrke Kiinteistöt omistaa Mänttä-Vilppulan kaupunki yhdessä yritysten kanssa. Yhtiön pääomistaja on Mänttä-Vilppulan kaupunki. Muut osaomistajat ovat

MetsäTissue Oyj
Sulzer Pumps Finland Oy sekä
Patria Aviation Oy.

Yrke Kiinteistöjen toimitusjohtajana toimii Otto Huttunen.

Yrke Kiinteistöjen hallitus

Yrke Kiinteistöjen hallitus koostuu alueemme elinkeinoelämän edustajista ja asiantuntijoista. Hallituksen jäsenet

Sami Kouvonen pj. (vj. Mauri Matilainen)
Pirjo Mikkonen vpj. (vj. Jaana Kallioniemi)
Jarkko Oksala (vj. Mika Nieminen)
Jarno Raunio (vj. Jari Mäkinen)
Sirpa Väisänen (vj. Kati Kiirasmaa)