Tule kuulemaan miten rallin Club Mänttä –verkosto synnytetään ja lähde yrityksesi kanssa osaksi huikaisevaa tarinaa!

Kansainväliset huippumanagerit vievät nuoria ralliajajia maailmalle. Nyt tällä menestyspolulla on Mänttä-Vilppulan oma sankari Aki Sahila. Mänttä-Vilppulan kaupunki ja MW-Kehitys ovat tukemassa paikallisten yritysten ralliverkoston syntyä.

RALLIA JA KUMPPANUUTTA -YRITYSILTA
Tiistaina 13.12. klo 17-19 Serlachius-museo Gustaf, R. Erik Serlachiuksen katu 2, Mänttä

TERVETULOA!

TILAISUUDEN OHJELMA:

Kahvitarjoilu

Nyt startataan yhteiseen tarinaan! – Antti Korkka, MW-Kehitys

Manageroimme huippukuskeja maailmalle! – Kim Vatanen ja Atte Varsta, V&V Sport MGMT
V&V on työskennellyt vuosien varrella useiden huippukuskien kanssa, kuten Sebastien Ogier, Hayden Paddon, Toomas Heikkinen ja Craig Breen. Kim ja Atte kertovat erityisesti miten nuorille lahjakkuuksille saadaan rakennettua menestyspolku maailmalle. Tällä V&V:n menestyspolulla on nyt meidän oma sankarimme Aki Sahila. V&V:n taustavaikuttajiin kuuluu tietysti Kimin isä, rallilegenda Ari Vatanen.

Helkkaristi kilpaa ja maaliin asti! – Aki Sahila Peugeot 208 Cupissa
Akin parhaat palat kaudelta 2016 ja tavoitteet kauteen 2017. Peugeot 208 Cup on ta lla  hetkella  maailman kovatasoisin merkkisarja. Sarjan mestareihin kuuluvat rallin huipputa hdet Sebastien Loeb ja Sebastien Ogier.

Yhteistyökumppanuudet yrityksille
Kim ja Atte esittelevät eri kumppanuusmalleja yritysyhteistyöhön, kuten asiakasmatkat, rallikyyditykset, yritystilaisuudet ja yritysnäkyvyys kilpailuissa.