Ensimmäinen Mänttä-Vilppulan Yrittäjien kevätfoorumi tarjosi yrittäjätarinoita, ajankohtaista keskustelua ja verkostoitumista. Osallistujat olivat erittäin tyytyväisiä tilaisuuteen ja toivovat sille jatkoa.

Mänttä-Vilppulan Yrittäjien kevätfoorumin ohjelma koostui eri asiantuntijoiden ja yrittäjien puheenvuoroista. Aikaa oli jätetty myös verkostoitumiselle. Puheenvuoroissa kuultiin muun muassa yrityksien tulevaisuudesta, digitalisaation vaikutuksesta yrityksiin sekä paikallisen yrityksen tarinasta. Yrittäjien kevätfoorumissa esiintyivät:

 • Jari Kolehmainen, strategiajohtaja Pirkanmaan liitto:
  ”Yrityksien ja yrittäjyyden tulevaisuus Ylä-Pirkanmaalla”
 • Eetu Kamppuri, toimitusjohtaja Heimo Films Oy:
  ”Digitalisaation vaikutus yrittäjien toimintaan”
 • Joonas Nenonen, toimitusjohtaja Kinnaskoski Oy:
  ”Paikallinen yrittäjätarina”
 • Anne Heusala, kaupunginjohtaja Taidekaupunki Mänttä-Vilppula:
  ”Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan elinvoimaohjelma”

Tilaisuuteen osallistuneet yrittäjät ja toimijat kokivat saaneensa puheenvuoroista oman liiketoimintansa kannalta hyödyllistä tietoa. Osallistujat olivat lisäksi erittäin tyytyväisiä tapahtuman tarjoamasta mahdollisuudesta verkostoitua paikallisesti. Koskisali täyttyikin puheenvuorojen välissä eloisalla puheensorinalla. Puheenvuoroista käytiin myös yhteistä keskustelua. Etenkin Joonas Nenosen paikallinen yritys- ja yrittäjätarina puhutti ja herätti keskustelua.

Osallistujille lähetetyssä palautekyselyssä toivottiin jatkoa tapahtumalle ja kehotettiin muitakin yrittäjiä osallistumaan.

Ensimmäisen Mänttä-Vilppulan Yrittäjien kevätfoorumin järjesti kaupungin elinvoimajaos yhteistyössä Mäntän ja Vilppulan Yrittäjien sekä MW-Kehityksen kanssa. Tilaisuus pidettiin torstaina 16.5.2024 Vilppulan Koskisalissa ja sen käytännön järjestelyistä vastasi Tampereen Ammattikorkeakoulun Proakatemian tiimiyritys Hurmos Team Osk.

Kuvat: Tatu Neejärvi