Pohditpa sitten yrityksesi tulevaa myyntiä tai olet jo löytänyt itsellesi kiinnostavan ostokohteen, tämä kasvupolku on sinua varten!

MW-Kehitys Oy, Keulink Oy ja Jämsek Oy käynnistävät yhdessä Omistajanvaihdos-kasvupolun omistajanvaihdosta tai yrityksen ostamista suunnitteleville tai omistajanvaihdoksen jo tehneille.

Kasvupolku -kokonaisuus käsittää neljä päivää (startti, kaksi sparrauspäivää, finaali), joiden aikana omistajanvaihdosta suunnittelevat yritykset tai tietyn yrityksen ostoa suunnittelevat henkilöt / yritykset saavat huipputason sparrausta.

Tavoitteena on täsmentää yrityskaupan kohteena olevan yrityksen tulevaisuuden kasvusuunnitelmia. Ainutlaatuisten ja testattujen työpajametodien avulla mukana olevat yritykset saavat omista kasvusuunnitelmistaan enemmän tietoa kuin normaalisti kokonaisen vuoden aikana.

Kasvupolku on areena, jossa ovat mukana kasvusta innostuneet yritykset ja heidän partnerinsa. Se on konkreettinen tapa kiihdyttää yrityksiä ja alueen verkostoa kasvuun. Omistajanvaihdos Kasvupolulla mukana olevat yritykset saavat medianäkyvyyttä ja voittaja suoran paikan valtakunnalliseen Kasvu Open 2015 -finaaliin. Kaikki osallistujat saavat arvokkaita kontakteja ja tukea kasvuideoilleen. Lue lisää tästä esitteestä.

Kysy lisätietoja ja hae mukaan kasvupolkuun!
Ismo Korhonen, 040 169 3276 ismo.korhonen(at)mw-kehitys.com

Mukaan valitaan yhteensä 15 yritystä, 5 kunkin kehitysyhtiön alueelta.