MW-Kehityksen Pasi Mäkinen esittelee Suunta-hanketta ja Anni Inkiläinen Matkalla Suomen Sydämessä -matkailuverkoston toimintaa Ruoveden kunnantalolla tiistaina 25.11.2014 kello 17.

Suunta – mikro- ja pk-yritysten osaamisen ja innovointikyvyn uudistaminen Pirkanmaalla

MW-Kehitys Oy:n kehitysjohtaja Pasi Mäkinen kertoo miten Suunta-hanke pystyy tukemaan ruovesiläisten mikro- ja pk-yritysten liiketoiminnan ja henkilöstön osaamisen kehittämistä.
Suunta-hankkeessa kehitetään räätälöidyillä toimenpiteillä kasvu- ja rakennemuutosaloilla toimivien mikro- ja pk- yritysten henkilöstön osaamista, uuden tiedon hyödyntämistä sekä kykyä kehittää uusia ratkaisuja yritysten kilpailukyvyn parantamiseksi. Lisäksi kehitetään mm. yrityskentän sekä koulutus- ja tutkimusorganisaatioiden vuorovaikutteista yhteistyötä.
Hanketta toteutetaan mm. Ruovedellä, Juupajoella, Mänttä-Vilppulassa ja Virroilla. Hankkeeseen on haettu rahoitusta ELY-keskuksen ESR-ohjelmasta.

Matkalla Suomen Sydämessä -matkailuverkosto 2015

MW-Kehitys Oy:n matkailuneuvoja ja projektipäällikkö Anni Inkiläinen kertoo Matkalla Suomen Sydämessä -matkailuverkoston toiminnasta.
Matkalla Suomen Sydämessä tarjoaa yrittäjille kansainvälistä näkyvyyttä. Mänttä-Vilppula, Juupajoki, Ruovesi, Virrat, Orivesi, Keuruu ja Jämsä jatkavat hyväksi ja toimivaksi todettua markkinointiyhteistyötään MW-Kehityksen koordinoimana. Aikaisemmin vuosina 2013 ja 2014 toteutettiin alueen yhteisesite Matkalla Suomen Sydämessä ja samalla teemalla aluetta markkinoitiin myös useilla kansainvälisillä matkailumessuilla. Työ jatkuu, ja tavoitteena on koota päivitetty esite ja osallistua jälleen kansainvälisille matkailumessuille, pääasiassa Saksassa. Matkailuverkosto myös etsii kontakteja matkanjärjestäjiin ja järjestää tilaisuuksia ja tapaamisia yrityksille.
Matkailuverkostoon lupautuneet jo kaikki verkoston kunnat ja kehitysyhtiöt, joiden rahoitus tulee kattamaan 50 % matkailuverkoston kokonaiskustannuksista. Matkailu- ja palvelualan yritykset voivat osallistua matkailuverkoston toimintaan 325 euron lähtöhintaan. Yritysosallistumisia kerätään marraskuun loppuun saakka.