Matkalla Suomen sydämessä projektipäällikkö Anni Inkiläisen kevät on ollut positiivisella tavalla kiireinen. Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan ohella hän on edustanut koko Sydän-aluetta, eli myös Juupajokea, Jämsää, Keuruuta, Orivettä, Ruovettä ja Virtoja, useammassa kevään kansainvälisessä messu- ja myyntitapatumassa.

Vuoden alussa Sydän-alue oli esillä TourEst-messuilla Tallinnassa ToolBoxin järjestämällä Suomen yhteisosastolla. Naapurimaan tapahtumassa vieraili kaikkiaan 26 204 kävijää. Seuraavana olivat vuorossa yhteismessut Fintouringin kanssa Saksassa helmikuun lopulla.

– Jo aikaisemmilta vuosilta tutussa f.r.e.e München -tapahtumassa oli tänä vuonna ennätysyleisö, kaikkiaan 140 000 kävijää, iloitsee Anni Inkiläinen.

Inkiläinen osallistui myös ITB-Berliinin yleisöpäiville Visit Tampereen osastolla maaliskuussa. Tapahtumassa kävi noin 50 000 vierasta kahden yleisöpäivän aikana.

– Näiden lisäksi matkailumarkkinointia on tehty myös Venäjän suuntaan.  Pietarin matkailumessuilla on ollut messunäkyvyyttä kahteen otteeseen. Ensimmäisen kerran jo viime syksynä ja uudestaan toukokuussa. Sielläkin esitteitä on jaettu runsaasti, kertoo Inkiläinen.

Sydän-yhteistyön ohella Anni Inkiläinen on ollut edustamassa Taidekaupunki Mänttä-Vilppulaa kaksilla kevään messuilla, ensin Matka2019 -tapahtumassa Helsingin Messu- ja Urheilukeskuksessa yhdessä Serlachius-museoiden ja muiden Mänttä-Vilppulan matkailutoimijoiden kanssa tammikuussa.

– Tapahtumassa kerroimme Taidekaupungin matkailutarjonnasta ja jaoimme edellisvuosien tapaan runsain määrin suomenkielistä Taidekaupunki -esitettä.

Matkailuesitettä oli jaossa myös Kotimaan matkailumessuilla Tampereella huhtikuussa Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan osastolla.

– Kaikissa tapahtumissa messuväki on tuntunut kovasti vaikuttuneen niin Mänttä-Vilppulan kuin muunkin Sydän-alueen tarjonnasta. Toivotaan, että kesäsesongistamme tulee jälleen vilkas ja saamme runsaasti matkailijoita ainutlaatuisiin ja laadukkaisiin kohteisiimme, toivoo Anni Inkiläinen.