MW-Kehityksen pitkäaikainen matkailukoordinaattori Anni Inkiläinen siirtyy alkuvuodesta 2021 kaupungin palvelukseen. Muutoksen myötä vetovastuu matkailu- ja markkinointiasioissa siirtyy MW-Kehitykseltä kaupungin kulttuuri- ja hyvinvointipalveluille.

– Nämä lähes seitsemän vuotta MW-Kehityksen palveluksessa ovat olleet ammatillisesti mielenkiintoista ja mieleenpainuvaa aikaa. Olen saanut tehdä monipuolisia töitä aina matkailuinfon asiakaspalvelusta kansainvälisiin työtehtäviin. Erityisen mielenkiintoista ja antoisaa on ollut työskennellä yhdessä yrittäjien kanssa. Vaikka työnantaja vaihtuu, työ jatkuu sekä Taidekaupunki-imagon että alueen yritysten hyväksi kulttuuri- ja matkailupalveluiden vastuualueella, kertoo matkailukoordinaattori Anni Inkiläinen.

Vaikka vetovastuu matkailu- ja markkinointiasioista siirtyykin kaupungille, jatkuu matkailuyritysten liiketoiminnan kehitystyö myös MW-Kehityksessä.
– Matkailuyritysten kehittämistä viedään eteenpäin MW-Kehityksessä mm. verkkoliiketoimintaa edistävän hankkeen kautta, toteaa toimitusjohtaja Otto Huttunen.