Kehitysyhtiö hakee

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

luotsaamaan Mänttä-Vilppulan Mustalahden teollisuusalueen kehittämishanketta. Tavoitteena on luoda nykyaikainen, tulevaisuuteen suuntaava, älykäs ja kestävän kehityksen periaatteita noudattava teollisuuden keskittymä. Lähellä Mäntän keskustaa sijaitsevalla alueella on monia toimivia yrityksiä, mahdollistava asemakaava ja uusia maankäytön suunnitelmia.

Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta kiertotaloudesta, yritysyhteistyöstä, TKI-toiminnasta, viestinnästä ja projektinhallinnasta. Arvostamme oma-aloitteista ja ratkaisuhakuista työskentelytapaa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävässä pääset kehittämään ja soveltamaan osaamistasi monipuolisesti. Kehitysyhtiössä työssäsi sinua tukee ketterä, sitoutunut ja asiantunteva organisaatio.

Lisätietoja hankkeesta löydät nettisivuiltamme: mw-kehitys.com. Lähetä työhakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si 9.1.2022 mennessä info@mw-kehitys.com. Tehtävä on määräaikainen 31.8.2023 asti ja aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ voidaan hoitaa osin etänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Otto Huttunen, 050 4413249.

Mustalahden älykäs, kestävän kehityksen teollisuusalue -hanke on saanut Pirkanmaan liiton AKKE -rahoitusta.