Kiinnostaako poikkeusolojen rahoitus, verkkokauppa tai uusien ratkaisujen etsiminen MaRa-alan tukalassa tilanteessa? Kaipaatko apua jaksamiseen? Tutustu oheisiin pienryhmätilaisuuksiin, joita Leader PoKo järjestää lähipäivinä Vetoa Elinvoimaan -hankkeen tiimoilta verkossa ja ilmoittaudu mukaan!

Osallistuminen on maksutonta. Verkkovalmennuksissa kerrotaan lisäksi mahdollisuudesta yrityskohtaiseen kartoitukseen/ohjaukseen sekä muista yritys- & yhteistoiminnan palveluista, mitä Leader-ryhmä PoKo ry tarjoaa. Tervetuloa mukaan!

Näillä tapahtumilla aloitetaan, jatkoa seuraa eri aihealueilla.

Verkkokaupan mahdollisuudet perjantaina 15.5. klo 9:00-12:00

  • Aamupäivän aikana Luova Maalainen Anna Häyrynen kertoo oman verkkokauppakokemuksen ja käy läpi askeleet verkkokaupan perustamiseksi. Tarkastelemme, miten asiakkaat löytävät kauppasi ja luomme valmiudet oman verkkokaupan perustamiseen. Keskustelemme yrittäjien kokemuksia verkkokaupasta ja pohdimme yhteistyön mahdollisuuksia.
  • Ilmoittaudu Verkkokaupan valmennukseen tästä linkistä viimeistään 14.5. klo 14:00 mennessä.

Yritysten rahoitustuet poikkeusoloissa – info maanantaina 18.5. klo 13:00-15:00

  • Ajankohtainen tietoisku pienyrittäjien rahoitustuista, jossa asiantuntijoina Pirkanmaan ELY-keskuksen Team Finland – koordinaattori Jukka Kohonen ja kehityspäällikkö Sirkku Mäkelä Ruoveden kunnasta.
  • Ilmoittaudu Yritysten Rahoitustuki-infoon tästä linkistä viimeistään 17.5. mennessä.

Yrittäjien jaksaminen & tunnetyöskentely tiistaina 19.5. klo 17:00-19:00

  • Pienryhmässä tapahtuvassa tunnetyöskentelyohjauksessa saat paitsi asiantuntijan ohjausta, tietoa tunteista ja tunnetaidoista, myös työkaluja ymmärtää ja keinoja tukea omaa jaksamistasi. Pienryhmä tarjoaa turvallisen kehyksen omien tunteiden työstämiselle, vertaisryhmässä saat peiliä kokemuksillesi. Vetäjä Minna Katajamäki, Arotar Oy.
  • Ilmoittaudu Yrittäjän jaksamis- & tunnetyöskentelyyn tästä linkistä viimeistään 18.5. mennessä.

Majoitus-, ravitsemis-, matkailu- ja elämysyrittäjien verkkovalmennus keskiviikkona 20.5. klo 9:00-12:00

  • Tavoitteenamme on löytää uusia toimintoja, palveluita ja ideoita korona-ajasta selviämiseen sekä uuden luomiseen. Pohdimme yhdessä, kuinka voimme hyödyntää yhteistyötä yrittäjien kesken sekä myyntiä, markkinointia ja kokemuksia muualta maailmasta. Vetäjänä Anu Nylund, Mood of Finland Oy
  • Ilmoittaudu MaRa-alan verkkovalmennukseen tästä linkistä viimeistään 19.5. klo 12:00 mennessä.

Lisätietoja tilaisuuksista ja Vetoa Elinvoimaan -hankkeesta antaa projektipäällikkö Seppo Tolvanen puhelimitse 044 574 0057 tai sähköpostitse seppo.tolvanen(at)pokory.fi.

Maaseudun kehittämisyhdistys Leader PoKo on käynnistänyt poikkeusoloihin rakennetun yritysten Vetoa Elinvoimaan -kehittämishankkeen, jonka se toteuttaa yhteistyössä Juupajoen, Mänttä-Vilppulan, Ruoveden ja Virtain kanssa.