Elämän Värit räsymattoprojekti on saanut väen hyvin liikkeelle. Hyväntekeväisyysprojektin myötä on syntynyt jo yli 200 metriä mattoa. Tämä tarkoittaa sitä, että uuden suomenennätyksen tavoittelussa puoliväli on ylitetty.

– Elämän Värit räsymaton tekoon eli materiaalien tuontiin, leikkuuseen ja kudontaan on osallistunut jo yli 700 henkilöä. Pohjoisin kutoja on saapunut Raahesta ja eteläisin Italian Milanosta. Matonkudemateriaalia on tuotu oman kaupungin lisäksi muun muassa Hattulasta, Tampereelta sekä lähikunnista, kertoo projektipäällikkö Mari Tastula.

Kudonta on juhannusviikolla siirtynyt VillaFeeling-piharakennukseen. Rakennus sijoitetaan Pysäkki grillin parkkipaikan päätyyn, jossa se on elokuun loppuun asti. Mattoprojekti huipentuu lauantaina 26.8.2017, kun koko kudontasaavutus mitataan Food & Art tapahtumassa Serlachius-museo Göstan käsityöläistorilla klo 12.

Osta Elämän Värit –räsymatto itselle tai lahjaksi

Elämän Värit -ennätysmatto koostuu kymmenistä uniikeista, Elämän Värit -projektia varten suunnitelluista matoista. Valmiit matot ovat jo nyt nähtävillä Mänttä-Vilppulan pop-upissa sekä Osta räsymatto -sivulla. Elämän Värit räsymattoja on eripituisia. Lyhyin matto on 80 cm ja pisin 4 metriä pitkä. Mattojen hinta on 50€/m. Mattojen tuotto lahjoitetaan Mänttä-Vilppulan ikäihmisten luku- ja ulkoilutuspalveluihin.

Mattojen tiedustelut ja varukset Mänttä-Vilppulan pop-up -toimistolta
Mari Tastula
projektipäällikkö
044 737 3372