Yrityksen tietoturva nousee entistä enemmän esille. Ilmoittaudu Leader PoKon järjestämään maksuttomaan webinaariin kuulemaan ajankohtaisista näkemyksistä verkkopalveluista, tietoturvasta ja tietosuojasta sekä keinoista näiden asioiden kehittämiseksi.

Tietoturva on entistä enemmän yrityksien johdon agendalla ja se on pidettävä ajan tasalla. Kiristyvä regulaatio asettaa uudenlaisia vaatimuksia yrityksien tietoturvalle ja useimmiten ne koskevat kaiken kokoisia yrityksiä. Yritysten toiminta on nykyään vahvasti riippuvaista toimivista tietoliikenneyhteyksistä ja digitaalisista palveluista. ICT-ratkaisut kehittyvät jatkuvasti, nykyään puhutaan jo tekoälyn hyödyntämisestä konkreettisesti.

Leader PoKon järjestämässä PARANNA YRITYKSESI DIGITAALISTA TURVALLISUUTTA -webinaarissa pureudutaan ajankohtaisiin näkemyksiin verkkopalveluista, tietoturvasta ja tietosuojasta sekä keinoihin näiden asioiden kehittämiseksi. Webinaarissa kuullaan ElmoNet Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Oksalan ja ICT Elmo Oy:n toimitusjohtaja Janne Aaltosen alustuksia eri näkökulmista ja niistä myös keskustellaan. Osallistujille jaetaan lisäksi tietoa Leader PoKon rahoitusmahdollisuuksista.

Maksuton webinaari järjestetään 8.2.2024 klo 14–15.30. Tutustu tästä tarkemmin webinaarin sisältöön ja ilmoittaudu mukaan.