MW-Kehitys on koonnut yhteen alueen teollisuusyrityksiä esittelemään osaamistaan alihankintamessuilla syyskuussa.

Olemme järjestäneet yrityksille yhteisosaston Alihankintamessuille joka vuosi koko messujen toiminnan ajan. Messutoiminta on osa MW-Kehityksen tekemää työtä alueen yritystoiminnan kehittämiseksi ja yritysten markkinoinnin edistämiseksi. Jatkossa viemme myös teollisuusyrityksiämme yhteisosastoille ulkomailla pidettäville messuille. Tavoitteenamme on löytää yrityksille kansainvälisiä kontakteja ja asiakkaita.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi messuosastollemme D 250. Alihankintamessut järjestetään Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa 15.-17.9.2015. Yhteisosastollamme markkinoivat osaamistaan CSI Composite Solutions and Innovations Oy, IS-Technics Oy, Javasko Oy, Rödl & Partner Oy, Mäntän Pintakäsittely Oy, MW-Kehitys Oy, Oriveden Ohutlevytekniikka Oy, Painosorvaamo Hata Oy ja Refimex Machinery Oy.

Alihankintamessut kokoaa vuosittain Suomen teollisuuden kärkiyritykset, asiantuntijat ja päättäjät yhteen. Kansainvälisen messutapahtuman teemoja ovat tänä vuonna myynti ja markkinointi sekä uudet materiaalit ja menetelmät. Tampereen Messu- ja urheilukeskuksen kaikki viisi hallia täyttävillä messuilla on kaikkiaan noin tuhat näytteilleasettajaa paristakymmenestä maasta. Uusia tuulia maailmalta ja kotimaasta onkin nähtävillä runsaasti.

Lisätietoja: MW-Kehitys Oy, Seppälän puistotie 15, 35800 Mänttä

toimitusjohtaja Ismo Korhonen puh. 040 169 3276 • ismo.korhonen(at)mw-kehitys.com
sihteeri Leena Heinänen puh. 03 488 8253 • leena.heinanen(at)mw-kehitys.com