Alihankinta-tapahtuman teema tänä vuonna oli Globally Local. Tapahtumassa puhuttivat muun muassa kestävä talous, maailmanpolitiikka, kilpailuedut, teknologia sekä vastuullisuus. MW-Kehityksen järjestämällä yhteisosastolla oli mukana kahdeksan paikallista yritystä.

35-vuotias Alihankinta tarjosi teollisuuskansalle alan ajankohtaisimmat asiat ja kiinnostavimmat kohtaamiset Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Juhlavuottaan viettäneessä tapahtumassa vieraili kolmen päivän aikana 16 925 kävijää. Kansainvälisessä tapahtumassa oli yli tuhat näytteilleasettajaa 17 maasta.

MW-Kehityksen järjestämällä yhteisosastolla olivat mukana Javasko Oy, Javasko Machines Oy, Mäntän Pintakäsittely Oy, Robomatik Oy, Niksor Oy, CSI Composite Solutions and Innovations Oy sekä Painosorvaamo Hata Oy.

Niksor Oy:n toimitusjohtaja Eetu Nikkilä oli messuosallistumiseensa kovin tyytyväinen: ”Kontakteja tuli paljon ja osastolla vieraili väkeä todella runsaasti. Ainakin oma kokemukseni oli hyvin myönteinen. Mielenkiintoista on nähdä, miten tämä näkyy yritystoiminnassani käytännössä. Kokemus oli sellainen, että tulen uudelleen messuille.”

Alihankinta-messu esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma tarjoaa kolmessa päivässä ainutlaatuisen läpileikkauksen toimialan näkymistä sekä alan tulevaisuudesta. Alan ykköstapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät.

Alihankinta järjestetään ensi vuonna 1.–3. lokakuuta 2024. Messujen teemana on Tekoälyllä Tuottavuutta. Tapahtumassa syvennytään tekoälyn mahdollisuuksiin ja käytännön ratkaisuihin parantaa alihankintateollisuuden tuottavuutta.

Katso messuilta kuvia ja videoita MW-Kehityksen Facebookista!