Kehittämishankkeet

Elinvoimaa kehittämishankkeista

Edistämme yritysten menestystä ja lisäämme alueen elinvoimaisuutta hankkeiden avulla. Hankkeiden teemat pureutuvat ajankohtaisiin, alueellisiin ja yrityslähtöisiin alueellisiin kehittämistarpeisiin.

Kehittämishankkeet kuuluvat MW-Kehityksen erityistehtäviin. MW-Kehitys on kokenut hanketoimija ja luotettava hankekumppani. EU-osarahoitteisten hankkeiden avulla pystymme suuntaamaan sekä henkilö- että muita kehittämisresursseja kulloinkin tärkeäksi katsottaviin kohteisiin. Omien hankkeidemme lisäksi toimimme yhteistyökumppanina sidosryhmiemme toteuttamissa kehittämishankkeissa.

Tavoitteenamme on myös Ylä-Pirkanmaan seutukunnan elinkeino- ja seutuyhteistyön vahvistaminen. Tämän saavuttamiseksi teemme aloitteita ja toteutamme aluekehittämishankkeita seutukunnan edellytysten parantamiseksi.

Lisätietoja
Otto Huttunen
Toimitusjohtaja
GSM +358 50 441 3249
etunimi.sukunimi(at)mw-kehitys.com

Käynnissä olevat hankkeet

Teollisuuden kasvun eväät (TEKE) -yritysryhmähankkeen valmistelu

MW-Kehitys on saanut Teollisuuden kasvun eväät (TEKE) -yritysryhmähankkeen valmisteluun EU:n maaseuturahoitusta. Valmistelurahalla kootaan Ylä-Pirkanmaan alueelta yritysryhmä, joka osallistuu jatkotoimenpiteeksi tavoiteltavaan yritysryhmähankkeeseen. Valmisteluvaiheen keskeisenä tavoitteena on suunnitella yritysryhmähankkeen toteuttaminen ja selvittää yritysryhmähankkeen keskeiset edellytykset. Tällä suunnittelulla kehittämisprosessilla parannetaan pienten yritysten valmiuksia päästä mukaan mm. alueelle suunniteltujen mittavien teollisuuden investointien luomiin alihankintaketjuihin.

Viimeisimmät hankkeet

Mies työhaalareissa ja turvakypärä päässä seisoo pellolla isojen aurinkokennojen välissä.

Mustalahden teollisuus- ja kiertotalousalue

Mustalahden teollisuus- ja kiertotalousalueelle rakentuu nykyaikainen, monimuotoinen, tulevaisuuteen suuntaava ja kestävän kehityksen periaatteita noudattava kiertotalouden ekosysteemi. Alueen suunnittelussa on huomioitu sinne sijoittuvien yritysten tarpeet tonttien koon, kiertotalouden, logistiikan sekä energian saatavuuden suhteen.

Visit Taidekaupunki

Taidekaupungin matkailun tiedolla johdetun ekosysteemin -hankkeessa rakennettiin Visittaidekaupunki.fi-verkkosivusto, joka kokoaa yhteen Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan laajat ja monipuoliset palvelut helposti löydettäviksi. Alusta kasvattaa alueen palveluyritysten digitaalista näkyvyyttä ja saavutettavuutta, ja kehittää näin palveluyrittäjien liiketoimintaa. MW-Kehitys analysoi säännöllisesti verkkosivuston ja sen somekanavien dataa ja raportoi siitä eteenpäin mukana oleville yrityksille, tarkoituksena tukea myös yritysten omaa viestintää ja markkinointia.

Katso kaikki päättyneet hankkeet.